Nursaçan'ın O Fotoğrafını Kaldırdılar

Yönetim Kurulu Başkanı’nın odasında OSB Yönetim Kurulu eski Başkanı Tahir Nursaçan’ın duran fotoğrafı Yunus İmamoğlu’nun gelişi ile kaldırıldı.

16 Ekim 2021 tarihinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan ve 5 kişilik yönetim kurulu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yazılı emriyle görevden alındı.
20 Ekim 2021 tarihinde ise Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Tahir Nursaçan ve yönetiminin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı kararıyla 3 ay süreyle geçici olarak görevden uzaklaştırılması sonrasında devir teslim töreni yapıldı. Yedek listede bulunan 4 isim ile birlikte yönetim kurulu başkanlığına Murat Yibur getirildi.
12 Kasım 2021 tarihinde ise Kayseri OSB’nin 18. Mali Genel Kurulu’nda Tahir Nursaçan ve Yönetimi İbra edildi.
Bu gelişmeler sırasında Kayseri OSB yönetimine geçici olarak Murat Yibur başkanlık etti. 
18 Ocak 2022 tarihinde ise Kayseri OSB Yönetim Kurulu yeniden şekillendirildi ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Yunus İmamoğlu getirilirken, Murat Yibur Başkan yardımcısı oldu.
Bu gelişmeler yaşanırken Yönetim Kurulu Başkanı’nın odasında OSB Yönetim Kurulu eski Başkanı Tahir Nursaçan’ın duran fotoğrafı Yunus İmamoğlu’nun gelişi ile kaldırıldı.
27 Ocak tarihinde Memleket Partisi İl Başkanı Kubilay Sönmez ve yönetiminin ziyaretinde duvarda asılı bulunan fotoğraf, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın ziyareti sırasında duvardan indirildi. Ziyaretlerdeki bu ayrıntı dikkat çekti.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler