Müslümanlar Kudüs’e Hasret

Beytülmakdis Derneği tarafından Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Görevlisi Yakup Aktaş’ın konuşmacı olarak katılacağı, ‘Kudüs’e Hasret’ konulu söyleşi 26 Aralık Cumartesi günü instagram hesabından yayınlanacak.

  Beytülmakdis Derneği tarafından düzenlenecek olan , ‘Kudüs’e Hasret’ konulu söyleşinin moderatörlüğünü Ahmet Avanlıer yapacak. Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Görevlisi Yakup Aktaş, Müslümanların kanayan yarası olan Kudüs, Müslümanların hayatındaki önemi ve tarihi geçmişi ile ilgili konuşulmayanları konuşacak.

Ahmet Avanlıer’in moderatörlüğündeki,  Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Görevlisi Yakup Aktaş’ın konuşmacı olarak katılacağı , ‘Kudüs’e Hasret’ konulu söyleşi 26 Aralık Cumartesi günü saat 20:00’da kayserianahaber’in instagram sayfasında yayınlanacak.

Beytülmakdis Derneği Kayseri Şube Başkanı Av. Fevzi Konaç, ‘’Dernek olarak gündemdeki konuları gündeme getirmeye çalışıyoruz. Bu hafta da Kudüs ile ilgili önemli konuların konuşulacağı bir program düzenledik. Bu programda konuşulmayanlar konuşulacak ve ilgi çekecek diye düşünüyoruz. Takipçilerimizi de Cumartesi günü saat 20:00’da kayserianahaber’in instagram sayfasına bekliyoruz’’ dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler