Mirasımız Derneği, Kudüs'te İftar Sofraları Kuruyor

Mirasımız Derneği Kayseri Temsilcisi Murat Çakır: '' Kayseri' den Kudüs' e 5000 Kişiye iftar sofrası açmayı hedeflediklerini'' söyleyerek Mart ayı ve Nisan sonuna kadar gerçekleştirecekleri ''Mescid-i Aksa' da iftar sofrası kurmaya ne dersiniz?'' projesinden bahsetti.   
 
Çakır, "Yaklaşık 15 yıldır sizlerin destekleriyle Mescid-i Aksa bahçesinde açtığımız bereketli iftar sofralarını bu yılda korona virüs önlemleri kapsamında açamayacağız. Korona virüs kapsamı boyunca yine Kudüs’te bulunan ekibimiz bu sene de ihtiyaç sahibi Kudüslü kardeşlerimizin, yetim evlerimizin ve Müslüman Hastanelerin kapılarını iftarlıklarla çalacak, Kudüs’ün Mahallelerinde hizmet verecek aş evlerimizle Kudüslü kardeşlerimize iftar ikram edeceğiz.       
 
Bu vesile ile  İftar yemekleri ve kumanya paketleri için Müslüman esnaflardan alışveriş yapılarak onlara destek olunacağını ve aynı zamanda zor şartlar altında çalışma yapan Müslümanların kendi aralarındaki dayanışma ve yardımlaşmanın artırılmasını sağlamaya çalıştıklarını belirtti. 
 
Sözlerini  ''Gelin bu Mutluluğa sizlerde ortak olun. Kudüs'e Dokun Mutluluğa ortak ol sloganı ile bitirdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler