Milletvekili Özsoy: “Türkiye’de üretilen 2 ton sülüğün bir buçuk tonu Kayseri’de üretiliyor”

Türkiye genelinde 2 ton sülük üretimi yapıldığını ve bu üretimin bir buçuk tonunun Kayseri’de bir sülük çiftliği işletmecisi tarafından yapıldığını ifade eden AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, bu üretimin de Kayseri’ye katkı değer sağlayacağını söyledi. AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ Programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

KAYSERİ (1HA-ÖZEL)- Türkiye genelinde 2 ton sülük üretimi yapıldığını ve bu üretimin bir buçuk tonunun Kayseri’de bir sülük çiftliği işletmecisi tarafından yapıldığını ifade eden AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, bu üretimin de Kayseri’ye katkı değer sağlayacağını söyledi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ Programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

Ülke genelinde 2 ton sülük üretimi yapıldığını ve tıpta da resmiyete girmesiyle birçok hastalık tedavisinde kullanıldığını belirten Milletvekili Özsoy, “Türkiye’de 2 ton sülük üretimi yapılıyor ve bunun bir buçuk tonu Kayseri’de üretiliyor. Üretimi yapan kardeşimiz aynı zamanda Azerbaycan ve İran’dan da teklif aldı ve o ülkelerde sülük çiftlikleri kurmak çalışıyor. Bu üretim de şehrimize bir katma değer sağlayacaktır” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler