Milletvekili Ayşe Böhürler, “Kayseri markalarının fuardaki hakimiyetini görmekten mutlu olduk”

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 23-28 Ocak tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarın ilk günü stantları ziyaret eden AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, “Kayseri markalarının buradaki hakimiyetini görmekten çok mutlu olduk ve Kayseri sanayicisinin büyük bir bölümü burada ve biz de destek için buradayız” dedi.

KAYSERİ (1HA) - Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 23-28 Ocak tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarın ilk günü stantları ziyaret eden AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, “Kayseri markalarının buradaki hakimiyetini görmekten çok mutlu olduk ve Kayseri sanayicisinin büyük bir bölümü burada ve biz de destek için buradayız” dedi. 

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 23-28 Ocak tarihinde İstanbul Fuar Merkezi ve TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 160’ı aşkın Kayseri firmasının da katılımıyla ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarın ilk gününde Kayseri protokolü de alanı ziyaret etti. AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, “Kayseri markalarının buradaki hakimiyetini görmekten çok mutlu olduk ve Kayseri sanayicisinin büyük bir bölümü burada ve biz de destek için buradayız. Uluslararası bir fuar ve birçok ülkeden pek çok misafir var. 26 bölümde sergilenen fuarın merkezinde Kayseri var. Türkiye’de mobilya ihracatta 7. Sıraya yükselmiş durumda ve bu çok önemli bir şey ve çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Bu yılın ihracat hedefi 12 milyar dolar bu mobilya ihracatı için büyük bir hedef. Ürünlerin güzelliği, profesyonellik, çalışma koşulları, şıklık noktasında Kayseri sanayicimizi kutlamak istiyorum” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler