Milletvekili Akar, “Söz dinleyen değil, sözü dinlenen ülke olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Milletvekili Akar, “Söz dinleyen değil, sözü dinlenen ülke olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Milletvekili Akar, “Söz dinleyen değil, sözü dinlenen ülke olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”
 
KAYSERİ (1HA) – Develi’de düzenlenen festival öncesi muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “Biz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde söz dinleyen değil, sözü dinlenen ülke olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz vatandaşlarımıza amir olmayacağız, efe olmayacağız. Onları azarlayamayacağız. Hizmetimizle, çalışmalarımızla onları ikna edeceğiz. Cumhuriyet Halk partili, İYİ Partili kardeşlerimiz, Saadet partili kardeşlerimiz bunu görecekler. Cumhur ittifakının neler yapmak istediğini görecekler” dedi. 
 
AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve beraberindeki heyet Develi’de düzenlene festival öncesi Develi muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Milletvekili Akar, “Bundan sonrada seçimler olacak. Bu seçimlerde de her şey bitti diye oturmak yok. Biz her zaman olduğu gibi milletimize hizmet etmek için elimizden gelen gayret neyse yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bizler uyum içerisinde sağa, sola sapmadan insanlarımız, ülkemiz, Kayserimiz için belediyecilik bakımından ne yapılması gerekiyorsa bunun gayreti içerisindeyiz. Biz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde söz dinleyen değil, sözü dinlenen ülke olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dik duruyoruz, eğilmiyoruz. Bunun bir bedeli var. Ödediğimiz bedel bu. Türkiye tempolu bir şekilde gelişimini sürdürürken içinde bulunduğumuz diğer sıkıntılar ne varsa belediyecilik konusunda, ekonomik konularda, inşaat ve eğitim konularında Sayın Cumhurbaşkanımız uyumuyor. Ortaya çıkan tehdit risk ve tehditlere karşı mücadele devam ediyor. Engellemeler devam ediyor. Bu engellemelere karşı durmak yok. Bu mücadelede biz ayağımızı zemine ne kadar sağlam basarsak o kadar başarılı oluruz. Bununda en önemli aktörleri siz muhtarlarımızsınız. Biz vatandaşlarımıza amir olmayacağız, efe olmayacağız. Onları azarlayamayacağız. Hizmetimizle, çalışmalarımızla onları ikna edeceğiz. Onlarda insan. Cumhuriyet Halk partili, İYİ Partili kardeşlerimiz, Saadet partili kardeşlerimiz bunu görecekler. Cumhur ittifakının neler yapmak istediğini görecekler” ifadelerini kullandı. 
 
‘ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA GAYRET EDİYORUZ’
 
Şehit düşen askerleri anarak başlayan Başkan Büyükkılıç, “Ben sizlere bir kez daha huzurunuzda teşekkür ediyorum. Çünkü geçen seçimlerde bizlere verdiğiniz destekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yerel yöneticiler olarak hepinizi bağrımıza basıyoruz. Hangi siyasi partiye vatandaşımız oy verirse versin. Biz bunu irdelemiyoruz. Seçim çalışmasına kadar üzerimize düşeni söyleriz ama söyledikten sonra hepsini bağrımıza basarız. Seçime çalışan, seçim endeksli gayret gösteren bir yapı değil, her zaman sizlere hizmet etmeyi ibadet bilen bir anlayışla üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu. 
 
AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ise, “Develi deyince benim aklıma Memduh Başkanım geliyor zaten. Buraya da emeği çok fazla. Cabbar başkanımla birlikte Develi için çalışıyorlar” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler