Milletvekili Adayı Narin’e baba ocağında coşkulu karşılama

Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Önder Narin, köyünü ve çevre

KAYSERİ (1HA) - Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Önder Narin, köyünü ve çevre köyleri ziyaret ederek bayramlaştı. Memleketi Yüreğil’de coşku ile karşılanan Narin, "Yiğidinize sahip çıkın. Sağdan soldan gelen adaylara itibar etmeyin" dedi.

Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Önder Narin, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan köyü Yüreğil'i ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Karakaya,Amarat, Kermelik, Eyim ve Saraycık köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Adayı Narin, Yüreğil Köyünde vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Narin, Karakaya köyünde yaptığı konuşmada, "Evladınıza sahip çıkın. Yiğidinize sahip çıkın. Sağdan soldan gelen adaylara itibar etmeyin. Bizler buradayız, hepimiz Karakayalıyız. Civar köylerin tamamı bizim kendi köyümüz" dedi.

Milletvekili Adayı Narin, Yüreğil, Karakaya,Amarat, Kermelik, Eyim, Saraycık köylerinde, vatandaşlar ile bayramlaşarak, 25 Nisan 2023 Salı günü saat 19.00'da Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Kayseri Buluşması toplantısına davet etti. Narin, "Mahallelerimizin partimize olan teveccühü bizleri çok memnun etti" dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler