MHP’li Ýsmail Özdemir, partililerle Kadir Gecesi’nde bir araya geldi

MHP’li Ýsmail Özdemir, partililerle Kadir Gecesi’nde bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baþkan Yardýmcýsý Ýsmail Özdemir, Kadir Gecesi’nde partililerle bir araya geldi. Özdemir yaptýðý konuþmasýnda, “Zor zamanlarda yanýnýzda kimlerin yürüdüðü anlamlý bir olaydýr” dedi.
Düzenlenen programa MHP Genel Baþkan Yardýmcýsý Ýsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Ýl Yönetimi ve parti üyeleri katýldý. Zor zamanlarda insanýn yanýnda kimlerin yürüdüðünü bilmesinin deðerli bir olay olduðunu söyleyen MHP Genel Baþkan Yardýmcýsý Ýsmail Özdemir, “Bir konuda herkes emin olsun, Allah insaný bir anne ve bir babadan var eder ama akrabalýk iliþkilerini de buna göre düzenler. Bununla beraber hayat, yaþanmýþlýklar, mücadelemiz ve o mücadelenin sonunda kimlerin sizinle beraber ayný yolda yürüyüp, sadece güzel ve iyi zamanlarda deðil zor zamanlarda da sizlerle beraber olduðu çok deðerli ve anlamlý bir olaydýr. Bundan dolayý bugün burada bizlerle beraber olan herkesi ailemin bir üyesi olarak nitelendiriyorum. Bu anlamda da ayrýca bir mutluluk yaþadýðýmý da ifade etmek isterim. Tekrardan teþekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Özdemir, Kadir Gecesi’nin deðerli ve bin aydan daha hayýrlý olduðunu söyleyerek, “Bugün deðerli bir gün. Bugün bin aydan daha hayýrlý olduðu bizlere müjdelenen Kadir Gecesi. Peygamberimiz Kadir Gecesi’nin Ramazan Ayý’nýn son 10 gününde aranmasýný buyurmuþlardýr. Özellikle de bu güne denk gelmesi daha büyük bir ihtimal olduðu þimdiye kadar söylenegelen bir algýdýr. Ýnþallah sizlerle birlikte yapmýþ olduðumuz ve rabbimize arz ettiðimiz dualarýmýzýn tamamý kabul olunur. Ayný zamanda af olunan kullardan olarak Ramazan Ayý’nýn sonunda tertemiz bir þekilde yepyeni bir hayata daha güzel, daha iyi koþullarda; daha bereketli bir þekilde devam ederiz duasý ve temennisi ile sözlerime son vermek istiyorum” ifadelerini kullandý.

Diðer Haberler

Henüz Yorum yok

Ýlk yorumu siz yazýn.

Yorum Býrakýn

E-Mail adresiniz yayýnlanmaz.







Diðer Haberler