Lise öğrencileri şehitlerin ismini sınıflarda yaşatıyor

Kayseri’de Necdet Taş Anadolu Lisesi öğrencileri ‘Şehidi Yaşat Ki Bayrak Yaşasın’ projesi kapsamında her sınıfa birer şehit ismi verdiler. Öğrenciler, proje kapsamında Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’ten de destek talep ettiklerini belirtti. Çiçek ise projeyi takip edeceklerini belirtti. 
 
Kayseri’de Necdet Taş Anadolu Lisesi öğrencileri ‘Şehidi Yaşat Ki Bayrak Yaşasın’ diyerek  şehitlerin ismini yaşatmak için her sınıfa bir şehit ismi verdi. Öğrenciler bu anlamlı projenin yaygınlaştırılmasını ve eksiklerinin giderilmesi için ise Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’ten destek talep etti. 
11. Sınıf öğrencisi Burak Koçer destek beklediğini ifade ederek, “Sayın valim ben Nejdet Taş Anadolu Lisesi’nde okuyorum. Okulumuzda şehidini yaşat ki bayrak yaşasın adında bir proje geliştirdik ve her sınıfımızda bir şehidimizin ismini verdik. Siz de bu projeyle ilgilenirseniz belki belki diğer okullarımıza örnek olur” dedi. 
 
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise anlamlı projeye destek vereceklerini ifade etti ve yanıt olarak , “Tebrik ediyorum, çok güzel bir proje yapmışsınız. Ben de bu güzel projenizi sonuna kadar destekleyeceğim” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler