Koronavirus Bankaların Çalışma Saatini Değiştirdi!

Bankalara Covid-19 Ayarı
Bankaların mesai saatleri artan vaka sayıları sonrasında yeniden düzenlenmeye başlandı. Koronavirüs salgını nedeni ile Türkiye son derece zorlu bir dönemden geçerken bugün  itibari ile Türkiye’de koronavirüs tanısı konulan yeni hasta sayısı 55 bin barajına dayanarak 55 bin 791 olarak duyuruldu.
Yaşanan gelişmenin ardından gözler bir kere daha bankalara çevrildi. Bankalar koronavirüs salgınının ilk patlak verdiği dönemde çok sayıda şube için kapatma kararı almış, bankaların çalışma saatleri değiştirilmiş ve pandemi önlemleri alınmıştı.
 
Yapılan yeni açıklama ile “Değerli müşterilerimiz, Sizlerin, çalışanlarımızın ve toplumumuzun sağlığını korumak amacıyla şubelerimizde gişe çalışma saatleri, 12 Nisan 2021 Pazartesi gününden itibaren saat 10:00-12:30 /13:30-16:30 olacak şekilde değiştirilmiştir"
 denilerek yeni çalışma saatleri duyuruldu.
Buna göre önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere banka şubelerinin açılma saati sabah 10:00 olarak uygulanırken şubelerin kapanma saati ise 16:30 olarak uygulanacak. Bankada 12:30 ile 13:30 arası ise öğle arası tatili saati olarak uygulanacak.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler