KOM’dan şafak operasyonu: 3 gözaltı

Kayseri polisi, 3 aylık teknik takip sonucu kurusıkı tabancaları ateşli silaha çevirerek sattıkları iddiasıyla 3 şüphelinin yakalanması için şafak baskını yaptı.

Kayseri polisi, 3 aylık teknik takip sonucu kurusıkı tabancaları ateşli silaha çevirerek sattıkları iddiasıyla 3 şüphelinin yakalanması için şafak baskını yaptı. Operasyonda tabanca, tüfek, dinamit, fişek, şarjör ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.
 
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, 3 aylık çalışması neticesinde Kayseri’de kurusıkı tabancaların namlularında yaptıkları tadilat ile bu tabancaları yasak nitelikteki ateşli silahlara dönüştürerek satışının yapıldığını belirledi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik tespit edilen adrese şafak baskını yapıldı.
 
Adreste yapılan aramada 6 ruhsatsız tabanca, 5 şarjör ve 16 fişek, 7 patlayıcı madde (dinamit), 2 tüfek ile 1 fişek, 1 kurusıkı tabanca ve 4 fişek ile 7 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 1’inin ‘hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanmak’ suçlarından da arama kaydı bulunduğu ortaya çıktı.
 
Gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler