Kızılay'dan Örnek Davranış

Kayseri’de koronavirüs ile mücadele nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında görev yapan filyasyon ve polis ekiplerini Türk Kızılay Kayseri Şubesi gönüllüleri unutmadı...

Kayseri’de koronavirüs ile mücadele nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında görev yapan filyasyon ve polis ekiplerini Türk Kızılay Kayseri Şubesi gönüllüleri unutmadı.

Korona virüs ile mücadele kapsamında 81 ilde ilan edilen hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla Kayseri’de polis ekipleri denetimlerini sürdürdü. Türk Kızılay Kayseri İl Başkanlığı gönüllüleri sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla sessizliğe bürünen kentte görevleri başında olan filyasyon ekipleri ile emniyeti sağlamak amacıyla denetimlerini sürdüren polis ekiplerini tek tek ziyaret ederek kendilerinin yapmış olduğu kek ve çay ikramında bulundular.

Bizler için fedakarca gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren kahraman sağlık çalışanlarını ve polis ekiplerini unutamayacaklarını belirten Türk Kızılay Şube Genel Sekreteri Mehmet Sırsaklar, “Kızılay olarak her zaman olduğu gibi pandemi sürecinin başından itibaren tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Bugün de bizler için gece gündüz demeden görevlerinin başında olan kahraman sağlık çalışanlarımız ve polis ekiplerimizi ziyaret ederek, kadın gönüllülerimiz yapmış oldukları ikramları kendilerine ulaştırarak yanlarında olduğumuzu belirtmek istedik. Bu zorlu süreçte bizler için çalışan bütün personellere şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler