Kazmalar 'Marka Şehir' İçin Vuruldu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Sarıoğlan ilçesine 2021 yılında toplam maliyeti 7 milyon 166 bin lira tutarında içme suyu ve kanalizasyon yatırımı yapıldı.

(BGC)- Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Sarıoğlan ilçesine 2021 yılında toplam maliyeti 7 milyon 166 bin lira tutarında içme suyu ve kanalizasyon yatırımı yapıldı.
 
KASKİ Genel Müdürlüğü, merkez ve ilçelerde yatırımlarını sürdürüyor. Öncelik, kent ve ilçelerde alt yapının sağlam bir yapıya kavuşturulması. Bu kapsamda KASKİ, 2021 yılı içinde Sarıoğlan ilçesine toplam maliyeti 7 milyon 166 bin 652 TL olan içme suyu ve kanalizasyon yatırımı yapıldı. 
 
Kayseri genelinde yürütülen hizmetler kapsamında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Bir şehrin altyapısı o şehrin üstyapı yatırımlarının temelini oluşturur. İşte bu yüzden KASKİ’miz sürekli büyüyen Kayseri’mizin altyapısını inşa ediyor. Bütün gayretimiz, "marka şehir" hedefinde, üzerimize düşen görev ve sorumlulukları layıkıyla yerine getirebilmektir. Bu doğrultuda sorumluluğumuza giren alanlarda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler