Kazada Can Verdiler, Geride Nişan Fotoğrafları Kaldı

Ankara’dan İstanbul’a giden bir aracın TIR ile çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti

KAYSERİ,(BGC)-Ankara’dan İstanbul’a giden bir aracın TIR ile çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Kazada hayatını kaybeden çift, olaydan birkaç gün önce nişanlanmıştı.
 
Başkent Ankara’dan İstanbul istikametine giden bir otomobilin karşı şeride geçip TIR ile çarpışarak kaza yaptı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
 
Kaza sonrası otomobilde bulunan Batuhan Atasever (22), nişanlısı Kalender Kılıç (22) ile nişanlısının annesi Sevda Kılıç’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. TIR sürücüsü B.T de kazada yaralanarak ambulansla Kahramankazan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, otomobildeki 3 kişinin cansız bedenleri morga kaldırıldı.
 
Kayseri’nin İncesu ilçesine bağlı Kızılören Kanlı Çardak Mahallesi’ne kayıtlı Batuhan Atasever, İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki Mahmutbey Yeni Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Başakşehir Kayabaşı Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.
 
Batuhan Atasever ve Kalender Kılıç çifti, 4 Ekim tarihinde nişanlanmıştı. Kazada hayatını kaybeden çiftin geride nişan fotoğrafları kaldı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler