Kayserispor' un İlk 11' i Belli Oldu. Hedef 30000 Bin Taraftar

Süper Lig'in 23.haftasında sahasında Konyaspor'u konuk edecek olan Hes Kablo Kayserispor'da maç kadrosu belli oldu.

Sakatlıkları bulunan Alpay Çelebi, Levent Gülen, Nurettin Korkmaz, Ziya Alkurt, Hasan Hüseyin Acar, Hakan Arıkan, Ramazan Civelek, Anthony Uzodimma ve Ömer Uzun maç kadrosuna alınmayan isimler oldular.

Hes Kablo Kayserispor'un konyaspor maçı kamp kadrosunda Aksel Aktaş, Artem Kravets, Ben Rienstra, Bernard Mensah, Cristian Sapunaru, Diego Angelo, Dja Djedje, Emre Taşdemir, Emre Demir, Enver Cenk Şahin, Furkan Polat, Gustavo Campanharo, İsmail Çipe, Mario Situm, Mert Kula, Miguel Lopes, Muris Mesanovic, Oğuzhan Çapar, Pedro Henrique, Silviu Lung, Yasir Subaşı ve Zoran Kvrzic yeralıyor.

11 ' de Yer Alan Takım Kadrosu

Hes Kablo Kayserispor'da yarın kimlerin ilk 11'de sahaya çıkacağı da biraz önce belli oldu. Teknik Direktör Prosinecki, oyuncularına bu kararını tebliğ etti. Geçen hafta kazanan kadroyu bozmak istemeyen Prosinecki, takımı yarınki maçta 4-4-2 sistemi ile sahaya sürecek. Kalede Silviu Lung, geri dörtlüde Miguel Lopes, Cristian Sapunaru, Diego Angelo ve Emre Taşdemir, orta alanda Bernard Mensah, Dja Djedje, Gustavo Campanharo, Pedro Henrique, forvet arkasında Artem Kravets ve forvette ise Muris Mesanovic görev yapacak.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler