Kayseri’de iki Recep Güngör Belediye Başkan Adayı oldu

Kayseri’de 31 Mart yerel seçimleri için partilerin çalışmaları sürerken, Recep Güngör isimli iki aday farklı partilerden birbiriyle yarışacak.

KAYSERİ (1HA) - Kayseri’de 31 Mart yerel seçimleri için partilerin çalışmaları sürerken, Recep Güngör isimli iki aday farklı partilerden birbiriyle yarışacak. 

 

Siyasi seçimler yaklaşırken Kayseri’de Recep Güngör isimli iki aday farklı partilerden seçim çalışmasını sürdürecek. İki adayın isminin aynı olması ise dikkat çekti. 

 

İYİ Parti’nin İncesu Belediye Başkan Adayı Recep Güngör olurken Saadet Partisinin Kocasinan Belediye Başkan Adayı'da Recep Güngör oldu.

Haberin duyurulması ile birlikte daha önce birbirini tanımayan adaylar sosyal medya üzerinden birbirlerine başarı dileklerini iletti.

Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Recep Güngör İYİ Parti Adayı Recep Güngör’ü etiketleyerek "Seçim sürecine renk kattığımızı düşünüyorum. Bu vesile ile başkanımı tebrik ediyorum. Seçim sürecinde yüz güldüren haberlere ihtiyacımız var" şeklinde bir paylaşım yaparken İYİ Parti Adayı Recep Güngör’de Saadet Partisi Adayı Recep Güngör’ü tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler