Kayseri itfaiyesi deprem bölgesinde hayat kurtarmaya devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, enkaz altında kalan 6 yaşındaki erkek çocuğuna sağ salim ulaştı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerde etkilenen 10 ilde arama kurtarma çalışmaları devam ederken Kahramanmaraş'ta görev yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, enkaz altında kalan 6 yaşındaki erkek çocuğuna sağ salim ulaştı.
 
 
6 Şubat’ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen depremler, Kahramanmaraş başta olmak üzere Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Kilis ve Adana illerinde yıkıma sebep oldu. Bu illerde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bir taraftan da afetzedelerin yaralarının sarılması için destek çalışmaları sürüyor.
 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin İtfaiye, Fen İşleri, KASKİ ve elektrik şirketi gibi birimleri tarafından 59 araç ve 121 personel, Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Kahramanmaraş’ta Hayrullah Mahallesi Kozanoğlu Apartmanı’nda enkaz altında kalan 6 yaşındaki Emin isimli çocuğu kurtaran ekipler, aynı bölgede yeni canlar kurtarmaya çalışıyor. 
 
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kahraman itfaiye ekipleri çalışmalar kapsamında yine o bölgede bir çocuğu daha enkaz altından sağ salim çıkardı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler