Kayseri Devlet Hastanesi Müdürü Adem Şengül, Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Kayseri Devlet Hastanesi Müdürü Adem Şengül, Develi Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Kayseri Devlet Hastanesi Müdürü Adem Şengül, Develi Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Develi Belediye Başkan aday adayı olan Adem Şengül yaptığı basın açıklamasında;

Saygıdeğer Kamuoyu;

2024 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek olan Yerel Yönetimler Belediye Başkanlığı seçimlerinde, kalbi her zaman Develi sevdası ile atan bir kardeşiniz olarak, doğduğum, büyüdüğüm, çocukluğumu ve gençliğimi yaşadığım Develi ilçemizden AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu ilan etmek istiyorum.

Değerli Dostlarım, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir marka haline getirdiği Ak belediyeciliği tüm unsurlarıyla beraber Develimizde yaşatmak, Anadolu irfanı ile yoğrulmuş ilçemizi başta ekonomi olmak üzere sosyal ve kültürel tüm alanlarda daha müreffeh bir geleceğe taşımak en büyük hedefimizdir. Anadolu’muzun en güzide ve nadide ilçelerinden bir tanesi olan Develimize sayısız projelerimiz ile hizmet etmeye, bu uğurda gece gündüz demeden ekip ruhu ile çalışmaya hazırız ve son derece kararlıyız.

Cumhur İttifakımızın bileşenleriyle beraber Develimizin var olan başarı ve güzelliklerine yenisini katmak, ilçemizi ulusal ve uluslararası alanlarda adından daha çok söz ettiren modern bir ilçeye dönüştürmek tüm Develi halkımıza sözümüzdür.

Sayın Cumhurbaşkanımızın da her fırsatta ısrarla vurguladıkları gibi bu yüzyıl “Türkiye Yüzyılı” olacaktır ve bizler de inşallah birlik ve beraberlik ruhu ile Türkiye Yüzyılını ilçemizde tesis etmeye muvaffak olacağız. Bu minvalde, insanı yaşat ki, devlet yaşasın şiarından bir milim şaşmadan, liyakati, ortak aklı ve birlikte yönetim anlayışını önceliğimiz sayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygu ve düşünceler ile, sürecin Develi halkımıza ve AK Parti’mize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz….

Adem ŞENGÜL
Develi Belediye Başkan A.Adayı

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler