Kayseri'de Önce Yastık Kullanan Anne Bebeğinin Ölmediğini Görünce Boğazını Sıkarak Öldürdü!

Kayseri’de üvey babanın 3 yaşındaki Alperen’i boğarak öldürdüğü Pınarbaşı ilçesinde bu kez anne 3 haftalık kız bebeğini boğarak öldürdü.  
 
  Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesine bağlı Kerimoglu mahallesinde sabah meydana gelen olayda, 42 yaşındaki Ayşe Bülbül, babasının evinde kaldığı sırada 3 hafta önce dünyaya getirmiş olduğu kızı Melek’i önce yastıkla boğarak öldürmeye çalıştı. Bebeğin ölmediğini fark eden anne Ayşe Bülbül, küçük Melek’i boğazını sıkarak öldürdükten sonra yan odada kalan babasına haber verdi.
 
  Babanın ihbarı ile olay yerine gelen 112 ekipleri küçük Melek’in hayatını kaybettiğini belirlerken, anne Ayşe Bülbül polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
 
  Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen ve ilaç kullanan anne Ayşe Bülbül’ün emniyetteki ifadesi sürerken, olayla ilgili olarak işlem başlatıldı.

Diğer Haberler

2 Yorum

Hasan

Hasan

05 Temmuz 2020
ALLAH IM YIKILAN YUVALAR İNSANLARI MAHVEDİYOR.ŞU #İSTANBULSÖZLEŞMESİ Nİ İMZALAYANLAR KAHROLSUN.

Zeynep

Zeynep

06 Temmuz 2020
Bilinçsiz evlilikler pinlansizca dünyaya gelen bebekler..zor koşullarda yaşanan hayatlar..cahillik hat safada..hatta cehalet..sonra gizli kaçamak ilişkiler cinayetler bebek ölümleri kabarık suç dosyaları..buradan sevgili pınarbaşı belediye başkanına seslenmek isterim..gelmiş geçmiş hiç düşündünüzmü acaba? Pınarbaşında kadınlara ekonomik katkıda bulunacak çalışma ortamı sağlayacak yada meslek edindirme gibi bir seymer veya bir sosyal faliyet çalışması yapmayi..yada bir aile ve cocuk psikolojik destek ve danışmanik merkezi açmayı bu yönde çalışmalar yapmayı..emel öner bir anne sevgilisi tarafından yavrusu öldürülüyor ve bu kadın susmayi tercih ediyor..acaba nedennnn caresizlikmi kimsesizlikmi mecburiyetmi bunun adı nedir yaa Neee...ayşe bülbül cokmu lâzımdı sana 42 yaşında bakamayacağın çocuğu doğurmak..ilaç kulanan ve psikolojisi bozuk bir kadına neden çocuk dogurmasina izin verir bir koc???? Işte bunları bir araya topladığınız zaman ortaya KOCAMAN bir cehalettt çıkıyor..devlet aklı başında olan millet yaşadığınız toplumu bilinlendirme çalışması yaptırımları üzerinde durun biraz ✋✋

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler