Kayseri' de Koca Dehşeti! Karısını Balkondan Attı

Kayseri'de bir şahsın, tartıştığı eşini çocuklarının gözleri önünde 2'nci kattaki balkondan attığı iddia edildi. Baba çocukları ile beraber olay yerinden kaçarken, kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün gece saatlerinde İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi Toki B1-6 Blok üzerinde bulunan 10 katlı bir binanın 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre alkollü olan an baba, eşi ve biri engelli olan 2 çocuğunun olduğu apartmana geldi. Aralarından şiddetli geçimsizlik olan çift henüz bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle baba, eşi i çocuklarının gözü önünde 2 katta bulunan dairenin balkon katından aşağıya attı ardından 2  çocuğu ile beraber olay yerinden kaçtı.

Komşuları polise haber verdi

2'nci kattan aşağıya atılan kadının yardım çığlıklarını duyan çevredeki komşuları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yan binanın bahçesine düşen Anne.’yi düştüğü yerden kurtardıktan sonra ambulansla çevredeki en yakın hastaneye sevk etti. Polis ekipleri sokak üzerinde öfkeli kocayı arama çalışması yaptı. Polis ekiplerinin eşkali belirlenen şahsı arama çalışmalarını sürdüğü öğrenildi.

“Düşen kadın beni kurtarın diye bağırıyordu”

Olayın görgü tanığı bir vatandaş, “Bir ses duydum, uyandım mutfağın balkonundan baktım kadın yerde yatıyordu. Eşimi ve kızımı çağırdım durumu ambulans ve polis ekiplerine bildirdik. Düşen kadın imdat beni kurtarın diye bağırıyordu” dedi.

Diğer Haberler

6 Yorum

Ahmet Gülmez

Ahmet Gülmez

04 Temmuz 2020
İçki şişede durduğu gibi durmuyor. Bir aileyi yok edebiliyor. Allah insanları bu afetten korusun.

Aykut Aktürk

Aykut Aktürk

04 Temmuz 2020
Allah seni ıslah eylesin.

Ömer

Ömer

05 Temmuz 2020
Sizin yaptığınız habercilik değil yalancılık insanları galeyana getirmeyin vaka atma değil intahar ve oradaki evler 3 kattan fazla değil

Gülistan Özenç

Gülistan Özenç

06 Temmuz 2020
İçki sigara ahlaksiz internet programlari açik saçik diziler yasaklanmadan aileye huzur gelmez saglikli toplum düşünülemezzzz

Abdullah

Abdullah

06 Temmuz 2020
Bilip bilmeden konuşmayın olay intihar vakasıdır, sizler nasıl müslümanlarsınız gözünüzle görmediğiniz kulaktan dolma şeylerle insanlara saldırıyorsunuz.

abdullah

abdullah

15 Eylül 2021
lan abdulla yanindamiydin lan dumbuk

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler