Kayseri Cihannüma Derneğinden İSTEM Kolejine Çalışma Ziyareti

Cihannüma Derneği Kayseri Şube Başkanı Fevzi Konaç, Dernek Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu üyeleri ile birlikte, Fatih Topaktaş'a çalışma ziyaretinde bulundu.

 

Cihannüma Derneği Kayseri Şube Başkanı Fevzi Konaç, Dernek Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu üyeleri ile birlikte, İSTEM Koleji Genel Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Cihannüma Danışma Kurulu Üyesi olan Fatih Topaktaş'a çalışma ziyaretinde bulundu.

 

Dernek faaliyetleri hakkında bilgi alışverişlerinin yapıldığı ziyarette konuşan Başkan Fevzi KONAÇ; “Dernek olarak yarının büyükleri olacak gençlerimizin, vatanına, milletine dinine bağlı yetişmesi için birçok faaliyet yapmaktayız. Gençlik bir ülkenin geleceğidir. Biz de dernek olarak geleceğimizin emanetçisi olan gençlerimize, ilerde ne iş yaparsa yapsınlar, hakkıyla yapmaları gerektiği bilincini aşılamak için gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Okul faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, geleceğin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için her türlü desteği sağlamaya hazır olduğunu dile getiren İSTEM Koleji Genel Müdür Yardımcısı Fatih TOPAKTAŞ ise Cihannüma Derneği Şube Başkanı Av. Fevzi KONAÇ ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.  

 

 

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler