Kayseri Cihannüma Derneği Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor.

Cihannüma Kayseri İl Başkanlığı her ay düzenlediği Sabah Namazı Buluşmaları programını bu sabah Tarihi Hunat Camii'nde gerçekleştirdi. Katılımın yüksek olduğu Sabah namazı sonrası Kayseri IHH İl Başkanlığında çorba ikramı yapıldı.

Cihannüma Kayseri İl Başkanlığı her ay düzenlediği Sabah Namazı Buluşmaları programını bu sabah  Tarihi Hunat Camii'nde gerçekleştirdi. Katılımın yüksek olduğu Sabah namazı sonrası  Kayseri İHH İl Başkanlığında çorba ikramı yapıldı.

Kayseri Cihannüma Derneği İl Başkanı Fevzi Konaç konuşmasında;

" Günlük 1 sayfa Kur'anı Kerim okuyarak hatim yapan kardeşlerime teşekkür ederim. Elazığ ve Malatya depremi için seferber olan kuruluşlara teşekkür ediyorum, devlet olmanın büyük bir nimet olduna dikkat çekmek istiyorum" dedi.

Kayseri İHH İl Başkanı Ali Mazıcıoğlu konuşmasında;

 “Cihannüma Derneği sabah namazı buluşmaları programı sonrası Kayseri İHH olarak ev sahibliği yaptığımız için mutluyuz. Elazığı depremi için Kayseri İHH olarak, 8 acil yardım elamanı bölgeye ulaştı. Bugün için 10.000 ekmek, 200 soba , kışlık giyim ve battaniye dolu bir tır bölgeye hareket etti. Bölgeden gelen taleplere göre gerekli çalışmalar için hazır bekliyoruz ” dedi.

Program yapılan hatim duasının ardından sona erdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler