Kayseri Cihannüma'dan, Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa Hoca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa Hoca’ya hayırlı olsun ziyaretinde ...

Cihannüma Derneği Kayseri İl Başkanı Fevzi KONAÇ ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kayseri Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa Hoca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cihannüma Derneği İl Başkanı Fevzi KONAÇ " Gençliğin milli manevi değerlerimize uygun bir şekilde yetişmesi hususunda üzerlerine düşecek her işte Üniversitemizle ortak faaliyet yapabileceklerini, katkı sağlamaya hazır olduklarını’’ söyledi. Kasım ayı içerisinde yapılacak Aile ve Gençlik Çalıştay'ında üniversitemizle birlikte çalışma talepleri iletildi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Kayseri Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa Hoca’ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Fevzi KONAÇ ve yönetim kurulu üyeleri, Cihannüma Derneğinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Cihannüma Derneğinin gençlik çalışmalarının önemini dile getiren Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’da, Başkan Fevzi KONAÇ ve Yönetim Kurulu Üyelerine, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, dernek çalışmalarında başarılar diledi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler