Kaymakam Sarıoğlan'a Veda Etti

14 Şubat 2022 tarihinde büyük heyecanla başladığım Sarıoğlan Kaymakamlığı görevimden, İçişleri Bakanlığımızın takdirleriyle yeni görev yerime ayrılarak altı aya yakın olarak görev yaptığım Sarıoğlana ve sizlere bugün veda ediyorum. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışından hareketle başta Sarıoğlan belediye başkanımız Bekir AYYILDIRIM olmak üzere tüm kamu görevlisi arkadaşlarım, yerel yönetimler ve saygıdeğer Sarıoğlan halkıyla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak vazifemizi yerine getirmeye gayret ettik ve mesai arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı yürütürken kanun ve hukuk çerçevesinde; vatandaşın yerine kendimizi koyarak problemlerin çözümünde sonuç odaklı davranılmasına, görevin ve işin hakkının verilmesine, karşılıklı saygı, işbirliği ve koordinasyon içerisinde hizmet etmeye, kamu hizmetlerinin kalitesini artırmak ve vatandaşlarımızın buna kolay ve çabuk bir şekilde erişmesi yönünde büyük bir gayret ve samimiyetle çalışmak için uğraştık. . Çalışmalarımızda bize destek veren sayın valimize, belediye başkanımıza, ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının yöneticilerine, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel ve özel hatıralarla ayrılıyorum. Ancak bu ayrılık görev icabı olacak, ruhen ve kalben birlikteliğimiz, kadim dostluğumuz ilelebet devam edecektir. Tüm hemşerilerim ve mesai arkadaşlarım haklarınızı helal ediniz, bizler için dualarınızı ihmal etmeyiniz, selam, sevgi, saygı ve muhabbetle… Allah’a ısmarladık

Sarıoğlan ilçesine atandığı günden itibaren vatandaşla iç içe olmaya çalışan Kaymakam Ruveyda Kahraman, yayınladığı mesaj ile ilçeye veda etti.
Kaymakam Kahraman yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi:
"14 Şubat 2022 tarihinde büyük heyecanla başladığım Sarıoğlan Kaymakamlığı görevimden, İçişleri Bakanlığımızın takdirleriyle yeni görev yerime ayrılarak altı aya yakın olarak görev yaptığım Sarıoğlana ve sizlere bugün veda ediyorum.
 
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışından hareketle başta Sarıoğlan belediye başkanımız Bekir AYYILDIRIM olmak üzere tüm kamu görevlisi arkadaşlarım, yerel yönetimler ve saygıdeğer Sarıoğlan halkıyla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak vazifemizi yerine getirmeye gayret ettik ve mesai arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı yürütürken kanun ve hukuk çerçevesinde; vatandaşın yerine kendimizi koyarak problemlerin çözümünde sonuç odaklı davranılmasına, görevin ve işin hakkının verilmesine, karşılıklı saygı, işbirliği ve koordinasyon içerisinde hizmet etmeye, kamu hizmetlerinin kalitesini artırmak ve vatandaşlarımızın buna kolay ve çabuk bir şekilde erişmesi yönünde büyük bir gayret ve samimiyetle çalışmak için uğraştık.
 
Çalışmalarımızda bize destek veren sayın valimize, belediye başkanımıza, ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının yöneticilerine, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
 
Çok güzel ve özel hatıralarla ayrılıyorum. Ancak bu ayrılık görev icabı olacak, ruhen ve kalben birlikteliğimiz, kadim dostluğumuz ilelebet devam edecektir. Tüm hemşerilerim ve mesai arkadaşlarım haklarınızı helal ediniz, bizler için dualarınızı ihmal etmeyiniz, selam, sevgi, saygı ve muhabbetle… Allah’a ısmarladık"

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler