Kavgada av tüfeği ile bir kişinin ölümüne sebep olan şahsa 15 yıl hapis

Kavgada av tüfeği ile bir kişinin ölümüne sebep olan şahsa 15 yıl hapis

Kayseri’de meydana gelen ve Barış E.’nin yaşamını yitirdiği kavganın görüldüğü davada sanık B.T. 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kocasinan İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde Şinasi Caddesi üzerinde 14 Eylül 2022 tarihinde meydana gelen olayda iddiaya göre aralarında husumet bulunan Barış E. ile B.T. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 
B.T. aracında bulunan av tüfeği ile Barış E.’yi sırtından vurdu. Ağır yaralı olarak Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Barış E. kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, cinayet zanlısı B.T’yi yaklaşık 1 ay sonra yakaladı. Tutuklanan B.T. hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan dava açıldı.
Bugün 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık B.T. ile maktul Barış E.’nin annesi, babası, ağabeyi, taraf avukatları ve tanıklar katıldı. Tutuksuz sanık T.B. duruşmaya katılmadı. Cinayet zanlısı B.T. mahkemede, “Kendimi korumak için ateş etim. Bana saldırıyorlardı. Korkutmak için ateş ettim silahı ne taraf tuttuğumu hatırlamıyorum” dedi. 
Mahkeme heyeti tutuklu sanık B.T.’ye 15 yıl hapis cezası verirken tutuksuz sanık T.B.’ye 1 ay hapis cezası vererek cezasını erteledi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler