Karaman, 'Eksikliklerimiz Var'

Kayserispor Çarşamba günü karşılaşacağı Galatasaray maçı mesaisine başladı.

(BGC) - Kayserispor Çarşamba günü karşılaşacağı Galatasaray maçı mesaisine başladı. 
Dün öne geçtiği maçta Hatayspor'a 2-1'lık sonuçla mağlup olan Kayserispor Çarşamba günü renktaşı  Galatasaray hazırlıklarına bugün çıktığı antrenmanla başladı. Hatayspor maçına ilk 11'de çıkan sporcular yenileme çalışması yaptı.
Diğer futbolcular Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde kondisyon çalışması yaptı. Antrenmandan önce açıklama yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman, " 
Bir takım eksikliklerimiz var. Bunlar bahane değil.  Hatayspor maçının mağlubiyeti bahanesi değil.  Çünkü biz sadece Hatayspor ile oynamıyoruz. Hatayspor'dan sonra Galatasaray maçı ondan sonra da Giresunspor daha da sonra Trabzonspor ile karşılaşacağız. Yani burada bir satranç var.
Önemli oyuncularımız var. Adını vermeyeceğim, bir oyuncumuz var, yüksek tempoda oynadığı maçtan sonra 3-4 gün antrenmana çıkamıyor. Bazı oyuncu gruplarında bunu yaşıyoruz. Çok dikkatli hareket etmeye çalışıyoruz Hem onları sağlıklı tutup hem de bir sonraki maça hazır tutmaya çalışıyoruz. Hatayspor maçını bir an önce unutmamız gerekiyor. Analizden çıktık. Neleri değiştireceğimizi tartıştık. Galatasaray ve Giresunspor maçı çok önemli. Bu 2 maçtan 4 yada 6 puan bize çok şey getirir” dedi

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler