Kadir Türkmen Kocasinan'a DEVA olmaya aday

Kocasinan'da DEVA rüzgarı estirmeye hazırlanan Kadir Türkmen, ilçenin potansiyelini değerlendirerek, Kocasinan'ı Kayseri'nin cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

 

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde sevilen ve başarılı iş hayatı ile dikkat çeken KadirTürkmen, ilçenin sorunlarına çözüm üretmek için DEVA Partisinden Başkan adaylığını açıklamıştı.

 

Türkmen, ilçenin potansiyelini değerlendirerek, Kocasinan'ı Kayseri'nin cazibe merkezi haline getirmeyi amaçladığını söyledi.

 

Başkan adayı Türkmen, "Kocasinan ilçemiz şehrin merkezinde olmasına rağmen Melikgazi ve Talas'a nazaran yatırımlardan ve gelişimden gerektiği gibi faydalanamadı. Biz gerçekleştireceğimiz projelerle Kocasinan'ı altyapıdan tutun yollarına ekonomik kalkınmasına düzenli şehircilik yapısına kadar her sorununa DEVA olacağız. Hem Kocasinan büyüyerek gelişecek hemde Kocasinanlılar refah seviyesinin üstünde bir yaşam sürecek. Gerçekleştireceğimiz projelerle Kocasinan ilçesi Kayserinin cazibe merkezi haline gelecek" diye konuştu.

Türkmen, Kocasinan'ın bu gelişmesinde seçmenlerin kendilerine vereceği desteğin önemine dikkat çekti.

Siyasi parti ve tercih ayrımı yapmadan sosyal belediyecilik için çalışacaklarını belirten Türkmen, "Kimseyi ayrıştırmayacağız. Bütünleştirici bir belediyecilik bizim önceliğimiz olacak" dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler