İYİ parti seçim startını verdi

İYİ Parti Kayseri belediye başkan adayları ve partililer kartal şehitliğini ziyaret etti. Tüm vatandaşların sorunlarını çözeceklerini dile getiren İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel; “Bu şehrin kadim insanlarıyla, bu şehrin vatan parçasıyla, bayrağıyla sorunu olmayan herkesi kucaklayacağız herkesin belediye başkanı olacağız bütün ailelerimize aynı eşit mesafede onların bütün sorunlarına çözüm için hizmet edeceğiz” dedi.
İYİ Parti Kayseri belediye başkan adayları ve partililer Kartal Şehitliğini ziyaret etti. Kayseri'yi iyi belediyecilikle buluşturacaklarını ifade eden İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş; “İlk çalışmamızı ve sahaya inmemizi şehitlikten başlattık. Şehitlerimize dua ederek başladık Allah utandırmasın hep beraber kamuoyunun istediği adayları biz milletimizin huzuruna çıkardık bundan sonraki süreçte sıkılmadık el bırakmayacaklar biz İYİ Parti olarak iyi belediyecilikle Kayseri'yi buluşturacağımıza inanıyoruz” dedi.
Tüm vatandaşların sorunlarını çözeceklerini dile getiren İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel; “Bu şehrin kadim insanlarıyla, bu şehrin vatan parçasıyla, bayrağıyla sorunu olmayan herkesi kucaklayacağız herkesin belediye başkanı olacağız bütün ailelerimize aynı eşit mesafede onların bütün sorunlarına çözüm için hizmet edeceğiz. 31 Mart’ta da inşallah bu şehrin bütün paydaşlarıyla buluşacağız” ifadelerinde bulundu.
Öte yandan vatanını seven herkes için çalışacaklarını söyleyen İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç; “Vatanımız için, ülkemiz için çalışacağız, hiç kimseyi ayırmayacağız, şehrimiz için çalışacağız, insan odaklı olacağız, vatanını bayrağını seven herkes için çalışacağız” şeklinde konuştu.
İYİ Parti’nin yeni bir misyon ve vizyonla yola çıktığını ifade eden İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurdaer Şahin; “Hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeden, ayrıştırmadan tüm insanlarımızı kucaklayarak yeni bir misyon ve vizyonla yola çıkıyoruz inşallah Allah bizi sizlere halkımıza mahcup etmesin” dedi.
Halka ve millete çalışmak için sabırsızlandıklarını dile getiren İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok; “Halkımıza milletimize hizmet yapmayı canı gönülden istiyoruz. Bu yarışın sonucunda milletimize eğer hayırlısıysa kazanmayı diliyorum zaten amaç niyet halis inşallah muvaffak oluruz” şeklinde konuştu.
31 Mart seçimlerinde güzel sonuçlarla karşılaşma temennisinde bulunan İYİ Parti Develi Belediye Başkan Adayı Songül Özdemir; “Yara büyük bu yaraları saracağız, çok güzel şeyler yapacağız iddialıyız. İnşallah güzel sonuçlar elde edeceğiz” dedi.
Öte yandan İncesu ilçesini turizm ile buluşturacaklarını ifade eden İYİ Parti İncesu Belediye Başkan Adayı Recep Güngör; “Bugün inşallah bu yola adımımızı attık. Allah nasip ederse İncesu için turizme kazandıracağımız 20 yıldır yapılmayan o oteli yaparaktan turizmin en güzel kaynağını sağlayarak, Ticari alanları istihdam alanlarını genişleterek bu yola çıktık hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sosyal belediyecilikle ayrıştırma olmadan yapacağımız adımlarla inşallah mutlu kutlu yola ilerliyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler