İşte Güçlü Türkiye Vatandaşının Hizmetinde

Türkiye'nin sağlık alanında ve hasta sevkinde ulaştığı hız ve kalite vatandaşlar tarafından birebir gözlendi ve takdir edildi.

Türkiye'nin sağlık alanında ve hasta sevkinde ulaştığı hız ve kalite vatandaşlar tarafından birebir gözlendi ve takdir edildi.

Bu gün saat 17:00 civarında Isparta-Antal yakarayolunda meydana gelen olayda, ambulansla hastaneye sevk edilen hastanın durumu kötüleşti. 112 ekipleri merkez ile irtibata geçerek hastanın kısa sürede sağlık kuruluşuna sevki için helikopter ambulansı talep etti. Hastanın kısa sürede sağlık kuruluşuna sevk edilmesi için jandarma, polis ve 112 ekipleri organize bir şekilde çalıştı. Polis ve jandarma ekipleri Isparta-Antalya karayolunu helikopter ambulansının inebilmesi için trafiğe kapattı. 

Güvenlik güçlerinin trafiği kapatmasının ardından helikopter ambulansı, Isparta-Antalya karayoluna iniş yaparak durumu kötüleşen hastayı aldı ve havalandı. O anları görüntüleyen bir vatandaş ise 'İşte güçlü Türkiye' diyerek yaşanan olayı bir muhabir edasıyla şu şekilde anlattı:

"Şu anda Isparta-Antalya karayolu trafiğe kapatılmış durumda. Sebebi ise kara ambulansı ile taşınmakta olan hastanın durumunun daha da aicil olmasından dolayı, hayati tehlike söz konusu olduğu için ambulanstaki ekipler hastanın daha hızlı bir şekilde sağlık merkezine transferi için hava ambulansı çağrıldı. Helikopter yola inerek hastayı almak için çabalıyor. Şu anda hasta helikopter ambulansa transfer ediliyor. Gördüğnüz gibi jandarma ve emniyet güçleri trafiğe güvenliğe aldılar. Helikopter ambulansının yanına bizi yaklaştırmıyor. Hastanın helikopter ambulansına transferini takip ediyoruz. Hava ambulansı şu anda motoronu çalıştırdı ve havalanıyor. İyte güçlü Türkiye bu. Vatandaşına hizmet etmek için güçlü Türkiye her zaman vatkandaşının yanında olduğunu gösteriyor. Biz de bunun için var gücümüzle çalışacağız"

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler