İmam Hatip Öğrencilerinden İdlib'e Yardım Kampanyası

Kayseri İHH adına teşekkür ziyaretinde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mazıcıoğlu “İmam Hatip öğrencilerimizin böyle bir konuda öncü olmaları bizi çok mutlu etti.

Şehit Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri İdlib’de yaşanan drama duyarsız kalmadı

Kayseri genelinde gösterdiği akademik başarı ile adından söz ettiren Şehit Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmadı. İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından İdlib’e yönelik başlatılan “Mazluma Çatı Olalım” kampanyası kapsamında öğreciler, veliler ve öğretmenlerin katkısı ile toplanan bağış Kayseri İHH yetkililerine teslim edildi.
Kayseri İHH adına teşekkür ziyaretinde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mazıcıoğlu “İmam Hatip öğrencilerimizin böyle bir konuda öncü olmaları bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimizin akademik başarının yanı sıra insani yardım konularında da duyarlı olmaları geleceğe dair umutlarımızı yeşertiyor. Katkılarından dolayı önce öğrencilerimize ve velilerimize, öğretmenlerimize ve okul idaremize sahip çıktıkları mazlumlar adına teşekkür ederiz.” dedi. İHH İnsani Yardım Vakfı başlatılan “Mazluma Çatı Olalım” kampanyası kapsamında İdlib bölgesinde göç eden insanların kalmaları için 1+1 briket evler inşaa ediyor.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler