İlk Başvuru Yarın

Geçtiğimiz pazartesi günü kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 40 bin yeni sağlık personeli alımının yapılacağını duyurdu.

Geçtiğimiz pazartesi günü kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 40 bin yeni sağlık personeli alımının yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu müjdesi sonrası ise  gözler, atama için takvime çevrilmişti.

Bugünkü Resmi Gazete kararıyla atama takvimi de yayınlandı.

Yayınlanan takvime göre ise başvuru tarihinden kura çekimine kadar yer alan bilgiler şu şekilde;

İLK BAŞVURU YARIN

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan Personel Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak başvurular 12 Kasım'da başlayıp, 16 Kasım'da sona erecek.

SONUÇ VE KURA TARİHLERİ

16 Kasım'da sona erecek başvuruların değerlendirme sonuçları, 24 Kasım'da bakanlığın internet sitesinden ilan edilecek. Kura çekimi ise 2 Aralık'ta yapılacak.

Atamaya esas evrak, 17 Aralık Cuma saat 18.00'e kadar alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlar için, uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına uygun adaylar başvurabilecek

Kurada eczacı unvanlı adaylar için iki ayrı yerleştirme yapılacak, diğer unvan ve branşlar için sadece ikinci yerleştirme işlemi uygulanacak.

Birinci yerleştirmede Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu için yabancı dil yeterliliğine sahip ve doktora programlarından mezun olmuş eczacı unvanlı personel alımı yapılacak.

İkinci yerleştirmede ise Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlar ile diğer kamu kurum ve kuruluşları için eczacı, uzman diş tabibi, diş tabibi, tabip ve uzman tabip unvanında personel alımı gerçekleştirilecek.

Etiketler : ,,,

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler