İki adaydan da takdir toplayan açıklama

Kayseri Eğitim-Bir Sendikasının 1'nolu Şubesinin 7. olağan genel kurulu bu gün gerçekleştirildi.

Kayseri Eğitim-Bir Sendikasının 1'nolu Şubesinin 7. olağan genel kurulu bu gün gerçekleştirildi.
Mehmet Emin Aslantürk ve Gökhan Orak'ın yarıştığı seçime delegeler büyük ilgi gösterdi. İki adayın kıyasıya çekiştiği seçimlerde hem adayların hem de delegelerin büyük bir olgunlukla seçimi tamamlaması, ardından adayların birbirleri ile ilgili olumlu mesajları büyük takdir topladı.
'İşte Eğitimci Dediğin Böyle Olur' dedirten seçimde 88 delegenin oyunu alan Mehmet Emin Aslantürk başkan olarak seçilirken, Gökhan Orak ise azımsanmayacak oranda 73 delegenin oyunu aldı.
Seçim sonrasında Gökhan Orak kendi hesabından, "Kayseri Eğitim Bir-Sendikamızın 1'nolu şubesinin 7. olağan genel kurulununu gerçekleştirdik. Başkan adayı olarak çıkmış olduğumuz bu süreçte kendini eğitime adamış yüreği güzel birçok meslektaşımla tanıştım birlikte iyi, doğru ve güzel işler yapılması için kutlu bir yürüyüşümüz oldu, yeni dostluklar edindiğim bu süreçte, bizimle birlikte hesapsız bir şekilde yol yürüyen emek veren tüm arkadaşlıklarıma en kalbi duygularımla teşekkür ederim.
Genel kurulda 73 delegemiz bize oy verdi, 88 delegemizde Mehmet Emin Aslantürk hocamıza oylarını verdiler. Şube başkanımız olarak seçilen Mehmet Emin Aslantürk hocamızıtebrik ederim
, Rabbimiz hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Bu süreçte bizlere destek olan, bizimle birlikte yol yürüyen tüm dostlara da birkez daha şükranlarımı iletiyor, seçim sonuçlarının sendikamız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" mesajı yayımladı.
Gökhan Orak'ın mesajına karşılık olarak ise Eğitim Bİr Sen 1'nolu Şube Başkanı seçilen Mehmet Emin Aslantürk, "Eğitim-Bir-Sen Kayseri 1 No’lu Şube olarak 7. Olağan Genel Kurulumuzu geniş bir katılımla, büyük bir coşku içerisinde demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştirdik. Yapılan seçimler neticesinde kıymetli delegasyonumuz teveccüh göstererek önümüzdeki dönemde görevi ekibimize tevdî ettiler. Delegelerimizin teveccühüne layık olmak ve üzerimize yüklenen sorumluluğun bilincinde olarak teşkilatımıza hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız inşaallah. Seçim sürecimizin birlik beraberlik içerisinde tamamlanmasına katkı sunan teşkilatımızın tüm neferlerine selam olsun. Mevla bu birlikteliğimizi daim etsin. Sendikamızda iki dönemdir birlikte görev aldığımız, yeni dönemde bayrağı devreden başta şube başkanımız Aydın Kalkan olmak üzere, Abdullah Karabulut, Abüdder Elbey, Hacı Sarı ve Latif Küçük başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Sendikamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Mevla hepsinden razı olsun. Seçim sonuçlarımızın teşkilatımıza, camiamıza ve tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hayırlı hizmetlere vesile olmak ümidi ile Rabbimiz hepimizin yâr ve yardımcısı olsun." satırlarını yayınladı.
İki adayın da olumlu mesajları eğitim camiasında büyük takdir toplayarak, 'İşte eğitimciler bu şekilde örnek olmalı' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler