İGMG Kayseri Bölgesi İhsan Sohbetlerini Başlattı

Avrupa’da ve Türkiye’de her ay düzenli bir şekilde yapılan İhsan Sohbetleri Kayseri’de de başlatıldı.

Avrupa’da ve Türkiye’de her ay düzenli bir şekilde yapılan İhsan Sohbetleri Kayseri’de de başlatıldı.
İhsan Sohbetleri, İlahiyat Fakültesi gençlerine ücretsiz yurt ve eğitim desteği sağlayarak onların yetişmesine büyük katkı veren Yakup Aktaş Hocanın katılımıyla gerçekleşti.
Büyük ilgi gösterilen İhsan Sohbetleri programını değerlendiren İGMG Kayseri Bölge Başkanı Mehmet Topuz, "Biz İGMG ve Hasene Vakfı olarak  Kayseri’ye geldiğimizde söz verdik. Her yaştaki hemşerimize dokunacağız. Onların sorunlarına destek olacağız diye ve oluyoruz Elhamdulillah" diye konuştu.
Topuz, "Çocuk Klübümüz ile çocuklarımıza milli manevi eğitimler veriyoruz. Gençlik Teşkilatımızla gençlerimize ulaşmaya başladık. Haftalık sohbetlerimiz devam ediyor. Tanışma kahvaltılarıyla onları ev ortamında ağırlamaya çalışıyoruz. Hanım Kollarımız sabah akşam demeden koşturuyor genç kızlarımıza eğitim programları düzenliyoruz" ifadesinde bulundu.
İGMG Kayseri Bölge Başkanı Mehmet Topuz, yapılan bütün çalışmaları aylık İhsan Sohbetleri ile taçlandırdıklarını ifade ederek, "Bu ayki konuğumuz Yakup Aktaş Hoca oldu. Bizleri kırmadı ve yoğun programına rağmen büyük istifade ettiğimiz bir sohbet gerçekleştirdi" diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler