Hüseyin Per, “Kayseri’de 130 Pozitif Vaka Var"

Kayseri Tabib Odası Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Per, “ Şuan için ilimizde 130 pozitif hasta ve 300 pozitif olduğu tahmin edilen hastamız var. 10 hasta tedavi edilirken 5 hastamızda hayatını kaybetti”.

Türk Tabip Odası Kayseri Şubesi Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Per, koronavirüsün Kayseri’deki eğilimi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gerek olmadıkça hastanelere gidilmemesini ve evde kal uyarılarını dikkate alınması gerektiğine vurgu yapan Başkan Hüseyin Per; “Sağlık konusunda Kayseri’de herhangi bir problem yok. Şehrimiz pandemiye hazır. Yoğun bakımlar gayet iyi durumda. Şuan için ilimizde 130 pozitif hasta ve 300 pozitif olduğu tahmin edilen hasta var. 10 hasta tedavi edilirken 5 hastada hayatını kaybetti” dedi.

Türk Tabipler Birliği’nin açıklamaları ile ilgili soruya da yanıt veren Başkan Per, “Türk Tabipler Birliği ile bizim görüşlerimiz farklı olabilir. Kurulan whatsapp grubunda rakamlar paylaşıldı. Bazı konularda Kayseri Tabip Odası olarak merkez komite ile karşı karşıya gelebiliyoruz. Hatta Tabipler Birliğinin bir toplantısında dayak yiyordum, yani onların görüşü kendilerini ilgilendirir” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler