Hızlı trenin Kayseri'ye geleceği tarihi Bayar Özsoy açıkladı

Yüksek hızlı tren projesinin yapımının hızla sürdüğünü, Yozgat Yerköy bölgesinde Kayseri Düver Mahallesi içerisinde olmak üzere iki şantiye kolundan çalışmaların sürdüğünü ifade eden AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, “Her şey tıkırında ilerliyor. Bizim amacımız, 2028’den önce 2026-2027 yılları arasında yapımını tamamlayarak Kayseri’ye hızlı treni getirebilmektir. Müteahhit firmalar da çok güçlü, para problemimiz yok, kredimiz de mevcut. 2027 yılından önce Kayseri’ye hızlı trenin geleceğini umuyoruz” dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ Programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.
Yüksek hızlı tren projesi hususunda 2 şantiyenin bulunduğunu, bir tanesinin Yozgat Yerköy bölgesinde ve diğer şantiyenin de Kayseri Düver Mahallesi civarında olduğunu ifade eden Milletvekili Özsoy, “İki taraftan birden çalışmalar sürüyor, her şey tıkırında ilerliyor. Bizim amacımız, 2028’den önce 2026-2027 yılları arasında yapımını tamamlayarak Kayseri’ye hızlı treni getirebilmektir. Anlaşılan müteahhit firmalar da çok güçlü, para problemimiz yok, kredimiz de mevcut. 2027 yılından önce Kayseri’ye hızlı trenin geleceğini umuyoruz, otoban hususundaki görüşmelerimiz de devam ediyor, o projeyi öne çekmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler