Hes Kablo Kayserispor: 0 - Fatih Karagümrük: 0

Süper Lig’in 10. hafta karşılaşmasında Hes Kablo Kayserispor ile Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kaldı...

Süper Lig'in 10. haftasında HES Kablo Kayserispor, Karagümrük ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından Teknik Direktör Samet Aybaba, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aybaba, “Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Varyasyonları çalıştık. Çoğunu uygulamaya çalıştılar. Başarı ile uyguladığımız pozisyonlarımız var. Sonlandırmada sorun yaşarsanız bunlar eleştirilere açıktır. Oyuncularım coşkulu oynamaya çalıştılar. Bu tür maçlarda öne geçmelisiniz. Eğer bir öne geçseydik başka bir plan uygulayacaklardı. Biz de başka bir oyun oynayacaktık. Ama futbol bu. Daha iyi oynayıp daha etkili vuruşlarla sonuca ulaşarak maç kazanmaya çalışacağız” diye konuştu.

Stat: Kadir Has
Hakemler: Alper Ulusoy x, Kemal Yılmaz x, Mehmet Cem Satman x
Kayserispor: İsmail Çipe xx, Aziz Behich xx, Lopes x, Sapunaru xx, Kolovetsios x, Hasan Hüseyin x (Fernandes dk. 80 ?), Campanharo x, Lenon xx (Manzala dk. 80 ?), Kvrzic x (Pedro Henrique dk. 68 x), Attamah x, Kanga x (İlhan Parlak dk. 57 x)
Yedekler: Doğan Alemdar, Oğuzhan, Emre Demir, Adem Doğan, Barış Doğan, Yaw Ackah
Teknik Direktör: Samet Aybaba
Fatih Karagümrük: Viviano xx, Fatih, Koray x, Lichaj x, Balkovec xx, Ramazan Civelek x (Aatif dk. 69 x), Jimmy Durmaz xx (Zeki Yıldırım dk. 79 x), Ndao x (Alparslan dk. 90 ?), Biglia x, Sabo x, Sobiech x (Mevlüt Erdinç dk. 68 x)
Yedekler: Aykut, Alparslan, Efe, Egemen, Murat, Aksel, Furkan
Teknik Direktör: Atılay Canel
Sarı kartlar: Kolovetsios (Hes Kablo Kayserispor), Koray Altınay (Fatih Karagümrük)

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler