Gençler sordu, Başkan Büyükkılıç, ‘gençlik aşkıyla’ cevapladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Gençlik Aşkıyla Kayseri Programı’na katılarak, geleceğin teminatı olan gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Programda, gençler sordu, Başkan Büyükkılıç ‘Gençlik aşkıyla, hizmet aşkıyla’ cevapladı.
Gençlere yönelik proje, faaliyet ve yatırımları ile her zaman onların yanında yer almaya özen gösteren Başkan Büyükkılıç, gençleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda, Kadir Has Kongre Merkezi Erciyes Salonu'nda gerçekleşen Gençlik Aşkıyla Kayseri Programı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti MKYK Üyesi Emir Yasin Kekeç ve AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı ile çok sayıda genç katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, geleceğin teminatı olan gençlerle bir araya geldi.
Büyükkılıç, ‘Sevgili gençler, hakikaten sizler bizim için çok kıymetlisiniz’ diyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemden bahsetti.
‘Bizler sizin için varız’ diyen Başkan Büyükkılıç, gençlere yönelik, ulaşımdan su faturası desteğine, sosyal hizmetlerden faaliyetlere kadar onlarca hizmet ve yatırımı anlattı.
Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisine günün koşullarına uygun kütüphaneyi gençlere kazandıracaklarını söyleyerek, “Biz size sevdalıyız, sizleri seviyoruz, sizin için ne gerekiyorsa onu yapmaya varız” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler