Gazze'ye Asker Gönderebilirmiyiz?

Erbakan'ın aldığı emsal karar tekrar gündemde: Türkiye Filistin'e asker gönderebilir mi?

Bu Yeniden Yapılabiilir mi?

İsrail'in 1994 yılındaki camii saldırıları sonrası 54. Hükümet'in Başbakanı Necmettin Erbakan, TBMM'de alınan kararla Türk askerini El Halil'e göndermişti.
Her yıl Filistin halkına görülmedik işkenceler yapana 7 Ekim'den Buyana da din,dil,ırk tanımadan katliam yapan Terör Devleti İsrail, şimdilerde Ateşkes ile Haması tanımış oldu. Hamas büyük özenle ağırladığı rehineleri ateşkes kurallarına uyarak takas etmeye devam ediyor. Hamas Lideri Haniye de Müslümanlara Yardım Çağırısında Bulunmuş Kudüs'ü Korumak için Yardım İstedi. Bu çağrıya dünya genelinden sesler yükseliyor İspanya Filistin Devletini tanıdı ve halklar yürüşlerle desdeklerini haykırıyor.
Ülkemizde de hemen her ilde yürüşler mitingler düzenleniyor Sayın Cumhurbaşkanımız devlet başkanlarını ziyaret ediyor arıyor yardım derneklerini seferber ediyor. Ama dahafazla neler yapılabilir konusu tartışmaların baş konusu haline geliyor.
Devamlı akıllara gelen soru yine gündeme geldi Türk Askeri Filistin'e gidebilir mi?

 

 

 

https://m.haber7.com/guncel/haber/3098864-erbakanin-aldigi-emsal-karar-tekrar-gundemde-turkiye-filistine-asker-gonderebilir-mi 

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler