Eylemci Gruplar Polisle Karşı Karşıya Geldi

Döviz fiyatlarının artması bunun yanında akar yakıt ürünlerine gelen zamla birlikte bir çok ürüne gelen zamlar sonrasında karanlık eller ülkeyi karıştırmak için düğmeye bastı.

Döviz fiyatlarının artması bunun yanında akar yakıt ürünlerine gelen zamla birlikte bir çok ürüne gelen zamlar sonrasında karanlık eller ülkeyi karıştırmak için düğmeye bastı. 
 
Ülke içinde başarı ile yürütülen terörle mücadele, ülke dışında Suriye sınırında, Mısır ve Libya'da Türkiye'nin başarılı olmasını çekemeyen karanlık eller, döviz fiyatlarının artmasını fırsat bilerek ülkeyi karıştırmak için düğmeye bastı.
 
Azerbaycan'ın Ermenistan karşısında zafer kazanmasında büyük rol oynayan Türkiye'nin Karadeniz ve Akdeniz'de petrol ve doğalgaz araması, bunda başarılı olmasını çekemeyen dış güçler, ülkede uzun süre devam eden istikrar ortamını bozabilmek için piyonlarını öne sürmeye başladı. 
 
Ankara ve İstanbul'da döviz fiyatlarının yükselmesini fırsat bilenler, aynı Gezi Parkı Olayları'nda olduğu gibi benzer bir senaryoyu ortaya koymaya başladı. Gezi Parkı Olayarında bir ağacı bahane edenler ülkeye günlerce eylem yapmış ve milli servete zarar vermişlerdi.
 
Karanlık ellerin düğmeye basması ile birlikte Gezi Parkı Olayları'nı hatırlatan manzaralar yaşandı. Eylemci gruplar İstanbul ve Ankara'da polisle karşı karşıya geldi ve arbede yaşandı. 
 
Türkiye'nin içeride ve dışarıda güç kazanması sonrasında döviz fiyatlarını yükselten dış güçler, Türkiye'yi karıştırmak ve kendi boyundurukları altına alabilmek için maşalarını kullanmaya başladı.
 
AK Parti ve MHP'nin kurduğu Cumhur İttifakı, istikrarını devam etmesi için seçimlerin 2023 yılı Haziran ayında yapılacağını üstüne basa basa açıklamasına rağmen, hükümeti erken seçime sürükleme çabalarına bir yenisi daha eklendi.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu gün Grup Toplantısında seçimlerin zamanında yapılacağını kararlılıkla ifade etmesinden, Ahmet Davutoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesinden 'Erken DEğil Şimdi Seçim İstiyoruz' mesajından saatler sonra ellerine tencere tava alan gruplar İstanbul ve Ankara'da dövizi bahane ederek sokaklara döküldü. 
 
Kirli oyunlarını yıllardır sahneye koyarak ülkeyi karıştırmak ve gardını düşürmeye çalışan kirli ellerin, Gezi Parkı Olayları ve 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde başarılı olamadıkları gibi bu hamlelerinde de başarılı olamayacakları görülüyor.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler