Emine Erdoğan'dan Dilek İmamoğlu'na mektup

Odatv yazarı Hürrem Elmasçı, bugünkü köşe yazısında Emine Erdoğan'ın, Dilek İmamoğlu'na 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gönderdiği mektubu kaleme aldı.

"Ne varsa yine kadınlarda var" diyen Elmasçı, Emine Erdoğan ve Dilek İmamoğlu'ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.

8 Mart'ta Dilek İmamoğlu'nun düzenlediği ağaç dikme törenine Emine Erdoğan'ı da çağırdığını kaydeden Elmasçı, "Bravo, ne anlamlı bir incelik değil mi? Biliyoruz ki Emine Hanım çevre konusunda çok duyarlı. Güzel projeleri himaye diyor. “Bereket Ormanları”, “Geleceğimi Koruyorum”, “Sıfır Atık”, “Sıfır Atık Mavi” gibi neler neler..." ifadesini kullandı.

ÇEVRE KONUSUNDAKİ ÇALIŞMALARA DEVAM ETMESİNİ RİCA ETTİ

Erdoğan'ın da aynı zariflikte bir yanıt aldığını belirten Elmasçı, "Emine Hanım önceden yapmış olduğu plan sebebiyle katılamayacağını belirten mektup gönderdi. Öğrendiğime göre mektubunda, Dilek Hanım’ın çevre konusunda çalışmalara devam etmesini rica edip, kadınların doğa etrafında buluşmasını ne kadar anlamlı bulduğunu, “Hatıra Ormanı”na dikilecek her fidanın çocukların geleceğine büyük yatırım olduğunu belirtti..." dedi.

Emine Erdoğan'ın mektubunu Kadınlar Günü'nü kutlayarak bitirdiğini ifade eden Elmasçı, "Alkışlamamak elde değil. İçim ısındı bunları duyunca... İki kadının hem çevre duyarlılıkları hem de ince, zarif siyasetin bir örneğini sergilemeleri beni çok mutlu etti." diye yazdı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler