Ela Dil Kursu öğrencileri İngiltere gezisinden memnun döndü

Ela Dil Kursu öğrencileri İngiltere gezisinden memnun döndü

Kayseri’de İngilizce eğitimi konusunda büyük başarılar elde eden Özel ELA İngilizce Dil Kursu öğrencileri İngiltere’de 15 gün boyunca İngilizce eğitimlerini pratiğe dönüştürdüler.

Cambridge Starters ve Movers sınavlarında öğrencileri büyük başarılar elde eden  Özel ELA İngilizce Dil Kursunda eğitim gören 20 öğrenci, iki hafta boyunca İngiltere’nin başta Londra olmak üzere bir çok bölgesinde tarihi ve kültürel yerler ile Üniversite ziyaretlerinde bulundu.

Kurs Müdürü Ahmet Hasgül, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Özel ELA İngilizce Dil Kursu olarak her zaman öğrencilere kaliteli bir dil eğitimi vermek için gayret gösterdiklerini ifade ederek, “ İngilizce eğitimini deneyimli öğretmenlerimiz ve teknolojik imkânlardan da faydalanarak en iyi şekilde veriyoruz. Verdiğimiz eğitimin yanında öğrencilerimizin İngilizce eğitimlerini kafalarında somutlaştırmak için 2 haftalık bir İngiltere gezisi düzenledik. Geziye katılan öğrencilerimiz ile birlikte Cambridge, Oxford gibi üniversiteleri ziyaret ettik. Oradaki eğitim sistemi hakkında bilgiler aldık. Bunun yanında Hastings,Canterbury, Chelmsford gibi şehirlerde kültürel ve tarihi yerleri de gezme fırsatı buldu öğrencilerimiz” dedi.

İngiltere’ye giden öğrenciler, gezinin oldukça başarılı geçtiğini ifade ederek, kursta gördükleri İngilizceyi yerinde de pratiğe dönüştürme fırsatı bulduklarını ifade ederek, Özel ELA İngilizce Dil Kursu yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler