Ekili araziler zarar gördü

Kayseri'de dün başlayan yağış sele neden oldu. Felahiye İlçesi'de iki mahallede tarım arazileri ve evleri sel suları bastı.

BGC)-Kayseri'de dün başlayan yağış sele neden oldu. Felahiye İlçesi'de iki mahallede tarım arazileri ve evleri sel suları bastı.
 
Kayseri'de etkili olan yağış sonrası meydana gelen sel Felahiye İlçesine bağlı Darılı ve Kepiç Mahallelerinde  kabak tarlalarına zarar verdi. Tarlalardan sürüklenen kabaklar köyün içine kadar geldi. Mahallelerde parke taşları sel suları yüzünden yerinden söküldü. Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, iki mahallede sel suları yüzünden zarar gören yerleri inceledi. Coşkun, ''Dün akşam saatlerinde ilçemiz genelinde etkili olan sağanak yağış sonrası oluşan Sel Kepiç ve Darılı Mahallerimiz’de etkili olmuştur.Selden dolayı kapanan yollar ise belediyemiz ekiplerince açılmıştır.Sel Felaketinden etkilenen mahallerimize ve vatandaşlarımıza ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunduk.Rabbim memleketimizi her türlü afetten muhafaza eylesin'' dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler