Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Şenel ile Kayseri hakkında görüşüldü

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Ayşe Böhürler, Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy Kayseri’nin kalkınmasıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile bir araya geldi.

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Ayşe Böhürler, Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy Kayseri’nin kalkınmasıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile bir araya geldi. 

 

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Ayşe Böhürler, Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile bir araya gelen Kayseri heyeti Kayseri’yle ilgili istişarelerde bulundu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Vekil Çopuroğlu, “Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanımız İbrahim Şenel’i; Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve Kayseri Milletvekillerimizle birlikte ziyaret ederek, şehrimizle alakalı istişarelerde bulunduk. Nazik misafirperverliği için değerli başkanımıza teşekkür ediyorum. Kayseri'nin kalkınması ve şehrimizin geleceği için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler