Cumhurbaşkanı'ndan ilk seçim değerlendirmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçları sonrasında ilk konuşmasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçları sonrasında ilk konuşmasını yaptı. İşte Cumhurbaşkanı'nın konuşması:

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turuhu milletimizin teveccühü ile tamamladık. İki bayram arasında bize demokrasi sevinci yaşatan milletime teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın tüm mensuplarını, seçimin sağlıklı şekilde yürümesine katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum.

AK Parti davasına gönütl veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Yurt içinde ve yurt dışında yüksek oy oranlarıyla sandığa koşan herkese teşekkür ediyorum. Yaptığı tercih ile önümüszdeki 5 yıl boyunca ülkemizi yönetme sorumluluğunu bize tevdii eden ülkemizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız. 21 yıl layık olduğumuz gibi layık olacağız. Pazara kadar değil mezara kadar beraber olacağız. Bu sevda burada bitmez dedik. Biz hep bu kutlu yürüyüş yarım kalmaz demiştik. Biz hep hizmet eden hezimete uğramaz demiştik. Türkiye bize biz de Türkiye'ye emanetiz demiştik. 

İsterseniz buna bir üçüncü Bay Bay Bay Kemal. Nasıl demir ateş ile buluşarak çeliğe dönüşürse sizlerin iradesi de sandıkta Türkiye'nin kırılmaz paslanmaz gücü haline geldi. Türkiye'ye bir hesap yapıyorum. Hesap uzmanıyım diyordu ya. 2018'de CHP'nin vekil sayısı 146 idi. Bu seçimde 169 vekil çıkardı fakat toplamda yüzde 1 bile oya sahip olmayan malum partilere kiralık vekil verdi 40 tane. Ne oldu şimdi 129'a düştü CHP. Hesap uzmanı ya bu işleri çok iyi bilir. Böylece Kaybettiği vekiller sebebiyle CHP bunu Bay Bay Bay Kemale hesabını soracaktır.

14 MAyıs seçiminin de 28 Mayıs seçiminin de galibi 85 milyon vatandaşımızın tamıdır. Ama ben bir şey daha söylemiştim. Biz öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek demiştik.

Öyleyse bu gün kazanan sadece Türkiye'dir. Demokrasimizden, kalkınmamızdan taviz vermeden Türkiye Yüzyılı'nın kapısını açtık. 

Cumhurbaşkanı'nın konuşması sırasında sık sık 'Bay Bay Kemal' Sloganları Yükseldi

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler