Çolakbayraktar' dan Bünyan Belediye Başkanı Altun' a Ziyaret

Başkan Altun misafirlerine gerçekleştirdikleri hizmet, yatırım ve Bünyan hakkında bilgiler verdi.

ünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ile Erciyes Enerji Üretim Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Herdem ve Erciyes Enerji Üretim San. Tic. A.Ş. İşletme Müdürü Fevzi Ekici'yi misafir etti.
 
 
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Altun misafirlerine gerçekleştirdikleri hizmet, yatırım ve Bünyan hakkında bilgiler verdi.
 
 
Başkan Özkan Altun ;"Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayraktar, Erciyes Enerji Üretim Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Herdem ve Erciyes Enerji Üretim San. Tic. A.Ş. İşletme Müdürü Fevzi Ekici'yi misafir ettik. Misafirlerimize ilçemiz hakkında bilgiler verip, birlikte yürütülebilecek hizmet ve yatırımlar üzerine istişarelerde bulunduk. Daha sonra misafirlerimize 1926 yılından bugüne faaliyette olan Bünyan Hidro Elektrik santralini gezdirdik. Sayın Başkanımıza ve değerli müdürlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.
 
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve beraberindekiler ise misafirperverlikleri için Başkan Özkan Altun'a teşekkür etti.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler