Cihannüma Yönetim Kurulu Üyeleri Müdür Kabakcı'ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu!

 
Cihannüma Derneği Kayseri İl Başkanı Fevzi KONAÇ ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKÇI'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kahramanmaraş İl Müdürlüğü görevinde başarılı çalışmalara imza atan Ali İhsan KABAKÇI; Kayseri'de kurumlar arası dayanışma ile çok güzel tesislerin yapıldığını ve önceki İl Müdürü Murat Eskici'ye bu kazanımlardan dolayı şükranlarını ifade etti. Gençlerimizin bu tesislerden en aktif şekilde faydalabilmelerini sağlamak için gece gündüz çalışacaklarını, gençlere sporla birlikte milli ve manevi değerlerimizi kazandıracak değerler eğitimi çalışmalarınada çok önem verdiklerini, gençlerimize yönelik yapmayı düşündüğü bazı projeleri paylaştı"
Ziyaretten çok memnuniyet duyduğunu ifade eden Kabakçı ;işbirliği içerisinde çalışmaktan mutluluk duyacağını ve ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini ifade etti.
Cihannüma Derneği İl Başkanı Fevzi KONAÇ ise "Gençlerin zihin ve gönül dünyasını inşa edecek onlara mili ve manevi değerleri kazandıracak çalışmaların çok önemli olduğunu bu hususlarda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi"
Konaç, Kabakçı'ya hayırlı olsun dileklerini ve tanışmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler