Cihannüma ve Talas Belediyesi işbirliğiyle Düzenlenen "Muhammed Aşkına" Programında Salon Doldu Taştı

Kayseride Talas Belediyesi ve Cihannüma Derneği Kayseri Şubesi ortaklaşa Gerçek Sevgiliyi, En Sevgiliyi anma anma programı düzenledi.

 Kayseride Talas Belediyesi ve Cihannüma Derneği Kayseri Şubesi ortaklaşa Gerçek Sevgiliyi, En Sevgiliyi anma anma programı düzenledi.

Şair, yazar ve akademisyen Nurullah Genç, Kayseri'de "Muhammed Aşkına" isimli söyleşiye katıldı. Konuşmasında şiir ve edebiyata olan ilgisinin çocukluk yıllarında başladığını söyledi.

Talas Belediyesi ve Cihannüma Derneği tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen söyleşi, Sabancı Kültür Sitesi'nde gerçekleştirildi.

Söyleşide tasavvuf musikisi sanatçısı Mustafa Demirci ilahilerle eşlik etti.

Duygu dolu anların yaşandığı program, TV KAYSERİ'den canlı yayınladı. 

Sabancı Kültür Merkezi program başlamadan doldu, çok sayıda vatandaş salona giremedi. 

Söyleşiye, Develi Kaymakamı Murat Duru, Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk,  Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Kayseri İl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Eskici, Kocasinan Müftüsü Esat Yapıcı,Kayseri Cihannüma Derneği Başkanı Fevzi Konaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Talas Belediyesi ve Cihannüma Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği "Muhammed Aşkına" programını  aşağıdaki linki tıklayarak izleyebilirsiniz. 

http://share.interpress.com/share.aspx?mid=3923&i=1505874191&ei=F416B61E853652EF4A0CED18678B9B23&m=4&midEnc=undefined

Diğer Haberler

3 Yorum

Adem

Adem

15 Şubat 2020
Çok güzel bir program oldu emeği geçenlerden Rabbim razı olsun

Muhammed

Muhammed

15 Şubat 2020
Kayseri özlemiş bu programları Memduh başkandan da Kuran Ziyafeti Bekliyoruz...

mustafa akif ta

mustafa akif ta

15 Şubat 2020
RABBİM EMEĞİ GEÇENLERDEN RAZI OLSUN .GÜZEL BİR ETKİNLİK.DİĞER BELEDİYE BAŞKANLARIMIZDANDA BU TARZ ETKİNLİKLER YAPILMASINI BEKLİYORUZ.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler