Cihannüma Derneği Kayseri Şubesinden Kocasinan Müftüsü Esat Yapıcı'ya Veda Yemeği

Kayseri Cihannüma Danışma Kurulu Üyesi olan ve Kocasinan İlçe Müftülüğü görevini yürüten Esat Yapıcı hocanın...

Kayseri Cihannüma Danışma Kurulu Üyesi olan ve Kocasinan İlçe Müftülüğü görevini yürüten Esat Yapıcı hocanın, İstanbul İl Müftü Yardımcılığına tayin olması nedeniyle Cihannüma derneği Kayseri şubesi tarafından veda yemeği düzenlendi.

Şube Başkanı Fevzi Konaç, Kocasinan İlçe Müftüsü Esat Yapıcı'ya bugüne kadar yaptığı hizmetler ve camiamıza olan katkılarından dolayı bir veda yemeği düzenlediklerini söyledi. Veda yemeğine Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Dr Yüksel Kahraman, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı, şube müdürleri, Cihannüma yönetim kurulu ve Danışma Kurulu Üyelerimizin katılımıyla yemeğin gerçekleştiğini ifade etti.

Duygu dolu anların yaşandığı ve eski anıların yad edildiği veda yemeği Cihannüma Derneği Kayseri şube başkanı Fevzi Konaç'ın ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın' ın, İstanbul İl Müftü Yardımcılığı'na atanan Esat Yapıcı'ya hediye takdimleriyle sona erdi.

Esat Yapıcı Hoca'da böyle bir organizasyon yapıldığı için Cihannüma Derneği Yönetim ve Danışma Kurulu üyelerine teşekkürlerini ifade etti.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler