Cihannüma Derneği İl Yönetimi İHH'yı ziyaret etti.

Kayseri Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği İl Yönetimi, STK ziyaretleri çerçevesinde Kayseri İHH' yı ziyaret etti.

Kayseri Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği İl Yönetimi, STK ziyaretleri çerçevesinde Kayseri İHH'yı ziyaret etti.

Cihannüma Derneği İl Başkanı Av. Fevzi Konaç; öncelikle İHH'nın misafirperverliğinden ve sıcak ilgilerinden memnuniyet duyduklarını belirtti. İHH’nın Türkiye ve dünyada mazlumlara ve ihtiyaç sahiplerine yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Cihannüma’nın Türkiye'nin 30-40 yılına damga vuran ve yetişmiş bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Konaç, bu 40 yıllık birikimi, tüm STK’lar ile birlikte yapılacak faaliyetlerde katkı sağlamaya yönelik olarak paylaşmak istediklerini söyledi. Bu faaliyetlerde, Cihannüma olarak bize düşen bir görev olursa elimizden ne gelirse yapmaya hazırız.” dedi. 

İHH Kayseri İl Başkanı Ali Mazıcıoğlu ise; Cihannüma'nın bu ziyaretlerinden çok mutlu olduklarını dile getirerek, IHH olarak dünyada ve Türkiye’de mazlumlara, ihtiyaç sahiplerine ve yaklaşık 95 bin yetime yardım eli uzattıklarını belirtti. Dünya mazlumlarının sesi olmaya gayret ettiklerini ve cuma günü tüm Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de de Doğu Türkistan’da yaşanan olaylara dikkat çekmek için basın açıklaması yaptıklarını dile getirdi. Bundan sonra da hayırsever insanların katkılarıyla yetim ve mazlumlara yardım seferberliğine devam edeceklerini ifade ederek projelerini anlattı. Cihannüma ile birlikte hareket etmekten memnuniyet duyacaklarını, yapabilecekleri katkıları esirgemeden yapacaklarını çünkü dertlerinin ortak olduğunu belirtti.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler