CİHANNÜMA'DAN 17 ARALIK ŞEHİTLERİNE DUA

Cihannüma Derneği Kayseri İl Temsilciliği üyeleri sabah namazında Hunat Camii'nde buluşarak okunan hatimlerin duasını yaptı.

Cihannüma Derneği Kayseri İl Temsilciliği üyeleri sabah namazında Hunat Camii'nde buluşarak okunan hatimlerin duasını yaptı. Cihannüma Derneği üyeleri 17 Aralık'taki hain saldırıda şehadet şerbetini içen Mehmetçiklere de dua etti.
Cihannüma Derneği Kayseri İl Temsilciliği üyelerinin arasındaki kaynaşmayı artırmak için düzenlediği sabah namazı etkinliğinde bir araya geldi. Sabah namazının kılınmasının ardından okunan hatimlerin duası edildi.
Çok sayıda Cihannüma üyesinin katıldığı sabah namazında 17 Aralık 2016 yılında şehadet şerbetini içen Mehmetçikler için de dua edildi.
Cihannüma Derneği Kayseri İl Temsilcisi Avukat Fevzi Konaç, 17 Aralık 2016 yılında yapılan hain saldırıyı lanetleyerek, şehadet şerbetini için Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, ailelerine yeniden başsağlığı dileyerek, şehitlerin hiç bir zaman unutulmayacağını ifade etti.
Konaç, sabah namazı etkinliği ile ilgili de bilgiler vererek, "Cami ve cemaat kültürünün gönüllerde yeniden inşası için her ay yapılan bu çalışmalar, kardeşliğin pekişmesine vesile oluyor. Biliyoruz ki, inanmış tek bir insanın olduğu yerde her zaman umut vardır.
Genciyle yaşlısıyla bu programa katılan kardeşlerimiz, bu umudumuzu artırıyor ve yaptığımız tüm  çalışmalarımızda bizi gayretlendiriyor" dedi.
 Programda söz alan Hasene Derneği Kayseri İl Başkanı Mehmet Topuz, "Kardeş kuruluşumuz Cihannüma Derneğinin üyelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" diyerek Hasene Derneği'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile etkinlik sona erdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler